B2B@LeDuvel.pl
See also
Szpachla dekoratorska do lukru (fondantu) / Tala
Szpatuła do wyjmowania ciasta z formy EASY BAKING / Birkmann
Szpatuła kątowa - długa - EASY BAKING / Birkmann
Szpatuła kątowa - szeroka - EASY BAKING / Birkmann
Szpatuła kątowa do dekorowania - mała / Tala
Szpatuła kątowa do dekorowania - zwężana / Tala
Description
Dictionaries
Comments
Connected
Skrobka/packa cukiernicza do tynkowania tortów i rozprowadzania polew, kremów i mas na ciastach.
Skrobka przyda się także do mierzenia i dzielenia ciasta np. chlebowego oraz usunięcia rozwałkowanego ciasta z blatu.
Skrobaczka jest wykonana z wytrzymałej i higienicznej stali nierdzewnej.
Można ją myć w zmywarce.
Nasza wskazówka: przed przystąpieniem do tynkowania tortu za pomocą ganache podgrzej skrobkę w gorącej wodzie, dzięki temu uzyskasz lepsze efekty.
Comments