B2B@LeDuvel.pl
Opis produktu
Cechy
Q & A
Patelnia ze stali węglowej sprawdzi się w każdej kuchni.
Zalety patelni:
- Stal węglowa to naturalny materiał, który szybko się nagrzewa i doskonale magazynuje ciepło.
- Patelnia jest lekka, więc bez problemu można przenosić ją z kuchenki na stół.
- Uniwersalny niewielki rozmiar, który sprawdzi się do przygotowania jajek, omletów, sosów, szakszuki, warzyw czy okrasy.
- Patelnia Lodge może być używana na każdym żródle ciepła, włącznie z indukcją oraz w piekarniku lub na otwartym ogniu.
- Stal węglowa wraz z upływem czasu zyskuje lepsze właściwości nieprzywierające.
- Wyprodukowana w USA w firmie z ponad 100-letnią tradycją. Nie zawiera PFOA oraz PTFE.
Nie należy myć jej w zmywarce, a po każdym czyszczeniu ciepłą wodą z mydłem, wytrzeć dokładnie do sucha i przetrzeć szmatką nasączoną olejem jadalnym.
Q & A