Informujemy, że w obecnym okresie wzmożonej sprzedaży, wysyłki mogą mieć wydłużony czas realizacji. Mimo złożenia zamówień do godziny 13.00 mogą zdarzyć się wysyłki w następnym dniu roboczym. Przepraszamy za ewentualne niedogodności z tym związane.
Opis produktu
Cechy
Q & A
Ultratrwała, ciężka, solidna perforowana blacha do pieczenia marki Tala - z niezawodnej kolekcji Performance Bakeware.Do pieczenia pizzy na kruchym cieście
Blacha została pokryta wyjątkowo trwałą, podwójną trzywarstwową powłoką nieprzywieralną Premium Eclipse, firmy Whitford, która jest odporna na zarysowania metalowymi narzędziami kuchennymi.
Wykonana z najwyższą starannością, aby zapewnić maksymalną niezawodność i wytrzymałość.
Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 240 stopni C. Formę można myć w zmywarce i używać w zamrażarce.
Tala to jedna z najstarszych (istnieje od 1899 r.) i najbardziej cenionych przez kucharzy marek brytyjskich produkujących akcesoria do pieczenia.
Opracowanie: LeDuvel
Q & A