Informujemy, że w obecnym okresie wzmożonej sprzedaży, wysyłki mogą mieć wydłużony czas realizacji. Mimo złożenia zamówień do godziny 13.00 mogą zdarzyć się wysyłki w następnym dniu roboczym. Przepraszamy za ewentualne niedogodności z tym związane.
Opis produktu
Cechy
Q & A
Ultratrwała, ciężka i bardzo solidna - forma marki Tala - do bochenków chleba i ciasta drożdżowegoPojemna keksówka jest idealna do pieczenia słodkich lub aromatycznych chlebów drożdżowych, szybkich chlebków, placków z masła, mąki, cukru i jaj, klopsów, pasztetów lub warstwowych terryn
Forma została pokryta wyjątkowo trwałą, podwójną trzywarstwową powłoką nieprzywieralną Premium Eclipse, firmy Whitford, która jest odporna na zarysowania metalowymi narzędziami kuchennymi.
Wykonana jest z najwyższą starannością, aby zapewnić maksymalną niezawodność i wytrzymałość.
Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 240 stopni C. Formę można myć w zmywarce i używać w zamrażarce.
Wykonana w Wielkiej Brytanii. Tala to jedna z najstarszych (istnieje od 1899 r.) i najbardziej cenionych przez kucharzy marek brytyjskich produkujących akcesoria do pieczenia.
Opracowanie: LeDuvel
Q & A