Informujemy, że w obecnym okresie wzmożonej sprzedaży, wysyłki mogą mieć wydłużony czas realizacji. Mimo złożenia zamówień do godziny 13.00 mogą zdarzyć się wysyłki w następnym dniu roboczym. Przepraszamy za ewentualne niedogodności z tym związane.
Blacha z wygodnymi uchwytami i z perforacją do grillowania warzyw, owoców morza, szaszłyków, steków, kotletów - bez obawy, że jakiś kawałek wpadnie do ognia. Przeznaczona jest do używania bezpośrednio na grillu. Jest wykonana ze stali węglowej i zapewnia potrawom dymny aromat. Ten rodzaj blachy szybko się nagrzewa, co pozwala przygotowywać potrawy wymagające różnego stopnia wysmażenia. Do użytku na wszystkich rodzajach grilli oraz na otwartym ogniu (ognisko). Wytrzymałość temperaturowa wynosi około 370 °C. Ważne! Korzystając z blachy na grillu lub ognisku należy stosować rękawice kuchenne chroniące przed gorącem. Do mycia wystarczy ciepła woda z odrobiną płynu do mycia naczyń. Po umyciu blachę należy wytrzeć do sucha szmatką. Przed pierwszym użyciem blachę należy umyć z ochronnej warstwy woskowej.Opracowanie: LeDuvel
Q & A