B2B@LeDuvel.pl
Zobacz także
Garnek żeliwny emaliowany - czerwony 3,5L / Lodge
Garnek żeliwny emaliowany - niebieski 3,5L / Lodge
Głęboka patelnia z pokrywką 3-warstwowa, stalowa - 24cm / KitchenAid
GreenPan patelnia do naleśników Essentials 24 cm
KitchenAid patelnia 3-warstwowa stalowa z powłoką 20 cm
KitchenAid patelnia 3-warstwowa stalowa z powłoką 24 cm
Opis produktu
Cechy
Q & A
Żeliwny wok równomiernie się nagrzewa i długo utrzymuje temperaturę. Można używać na każdym źródle ciepła - kuchence gazowej, elektrycznej, ceramicznej, indukcyjnej, na otwartym ogniu i na grillu. Żeliwny wok chętnie jest używany przez kucharzy amatorów, jak i profesjonalistów. Należy myć ręcznie, a po umyciu wycierać do sucha i nacierać niewielką ilością tłuszczu. Wok jest fabrycznie zaimpregnowany i gotowy do użycia. Wyprodukowany w USA. Uwaga: rączki się nagrzewają. Konieczne jest użycie rękawic lub specjalnych uchwytów chroniących dłonie przed poparzeniem.Opracowanie: LeDuvel
Q & A