Informujemy, że w obecnym okresie wzmożonej sprzedaży, wysyłki mogą mieć wydłużony czas realizacji. Mimo złożenia zamówień do godziny 13.00 mogą zdarzyć się wysyłki w następnym dniu roboczym. Przepraszamy za ewentualne niedogodności z tym związane.
Zobacz także
KitchenAid termometr cyfrowy z sondą -20º do 250ºC
KitchenAid termometr do mięsa i drobiu 50º do 95ºC
KitchenAid termometr do piekarnika 40º do 320ºC
KitchenAid termometr kuchenny do użytku w garnkach 40º do 200ºC
KitchenAid termometr szpilkowy kuchenny 0º do 100ºC
KitchenAid termometr szpilkowy obrotowy od -20 do +250ºC
Opis produktu
Cechy
Q & A
Termometr kontaktowy do mierzenia temperatury mięs podczas smażenia w zakresie od -20 do +250oC. Przełącznik pomiędzy skalą Celsjusza i Fahrenheita. Posiada certyfikat NSF. Nie używać w piekarniku, czyścić ręcznie, nie namaczać w wodzie. Wymiary: 3 x 25 cm. Opracowanie: LeDuvel
Q & A