Informujemy, że w obecnym okresie wzmożonej sprzedaży, wysyłki mogą mieć wydłużony czas realizacji. Mimo złożenia zamówień do godziny 13.00 mogą zdarzyć się wysyłki w następnym dniu roboczym. Przepraszamy za ewentualne niedogodności z tym związane.
Zobacz także
KitchenAid termometr cyfrowy z sondą -20º do 250ºC
KitchenAid termometr do mięsa i drobiu 50º do 95ºC
KitchenAid termometr do piekarnika 40º do 320ºC
KitchenAid termometr kuchenny kontaktowy -20º do 250ºC
KitchenAid termometr szpilkowy kuchenny 0º do 100ºC
KitchenAid termometr szpilkowy obrotowy od -20 do +250ºC
Opis produktu
Cechy
Q & A
Uniwersalny termometr do używania w głębokich garnkach, rondlach, patelniach do mierzenia temperatury podczas przygotowywania przetworów lub głębokiego smażenia. Zakres:- 40-200oC. Skala z zaznaczonymi punktami dla: konfitur, syropów cukrowych, karmelu, toffee oraz głębokiego smażenia np. pączków. Wygodny klips do zawieszenia termometru na krawędzi garnka lub rondla. Myć ręcznie pod bieżącą wodą z dodatkiem delikatnego płynu (po wystudzeniu, nie używać szorstkich czyścików). Nie używać w piekarniku - może to spowodować uszkodzenie urządzenia. Wymiary: 4,5 x 31 cm. Opracowanie: LeDuvel
Q & A