Informujemy, że w obecnym okresie wzmożonej sprzedaży, wysyłki mogą mieć wydłużony czas realizacji. Mimo złożenia zamówień do godziny 13.00 mogą zdarzyć się wysyłki w następnym dniu roboczym. Przepraszamy za ewentualne niedogodności z tym związane.
Patelnia ze stali węglowej z perforacją do używania na grillu jest lekka i trwała. Z czasem zyskuje warstwę ochronną o właściwościach antyprzywieralnych. Właśnie to czyni patelnię bardzo trwałą i gwarantuje zadowolenie domowników przed długie lata. Ten rodzaj patelni szybko się nagrzewa, co pozwala przygotowywać potrawy wymagające różnego stopnia wysmażenia. Do użytku na wszystkich rodzajach grilli oraz na otwartym ogniu. Wytrzymałość temperaturowa wynosi około 370 °C. Grube dno. Korzystając z patelni należy stosować rękawice kuchenne chroniące przed gorącem. Do mycia patelni wystarczy ciepła woda z odrobiną płynu do mycia naczyń. Po umyciu należy ją przetrzeć papierowym ręcznikiem kuchennym i pozostawić do wyschnięcia. Przed pierwszym użyciem patelnię należy umyć z ochronnej warstwy woskowej.Opracowanie: LeDuvel
Q & A