Lekue

Mata do pizzy - perforowana / Lekue

Dostępność:
niedostępny
Silikonowa mata do pieczenia pizzy - z rantem i perforowanym dnemNieprzywieralna, higieniczna, praktyczna niewysoki rant - zapobiega rozsypywaniu mąki na blat kuchenny i pomaga w dobraniu grubości...
Dodaj do ulubionych Powiadom znajomego
Opis produktu
Cechy
Q & A
Silikonowa mata do pieczenia pizzy - z rantem i perforowanym dnemNieprzywieralna, higieniczna, praktyczna niewysoki rant - zapobiega rozsypywaniu mąki na blat kuchenny i pomaga w dobraniu grubości ciasta mikroperforowane dno - zapewnia idealną cyrkulację ciepłego powietrza podczas pieczenia, a ta - chrupiącą skórkę z każdej strony. nieprzywieralna powłoka - nie wymaga dodatkowego smarowania tłuszczem, upieczone ciasto łatwo odklei się od silikonowej powierzchni. elastyczność - ułatwia zarówno przyrządzanie ciasta, jak i przechowywanie nieużywanej maty (można ją zwinąć). Wskazówki: Umyć matę przed użyciem. Przy kilku pierwszych użyciach delikatnie posmarować tłuszczem. Później nie trzeba powtarzać tej czynności. Nie umieszczać bezpośrednio pod źródłem ciepła. Używać na niższych poziomach piekarnika. Podczas pieczenia nie używać funkcji "grill" - może to spowodować uszkodzenie maty. Myć tylko miękką gąbką. Nie używać na macie ostrych narzędzi. Nie kroić pizzy na macie. Opracowanie: LeDuvel